Web stranice za: Trgovina i usluge

Izrada web stranica naša je primarna djelatnost kojom se bavimo već 13 godina, te smo u tom razdoblju izradili nekoliko stotina različitih web stranica.

Ovdje ćemo izdvojiti samo neke projekte koji se posebno ističu bilo svojim dizajnom, funkcionalnošću, web aplikacijom, optimiziranošću za web pretraživače i sl.

Segora - Poslovno savjetovanje

Cilj Poslovnog savjetovanja i usluga-Segora je pomoći poslovnim organizacijama unaprijediti procese iz područja sigurnosti, provesti reviziju informacijskog sustava i evaluaciju postojećih procesa upravljanja sigurnošću s naglaskom na procjenu zrelosti programa sigurnosti te korporativno upravljanje informacijskim sustavom i informacijskom sigurnošću.

Posjeti

1. Slana soba Zagreb - Slana soba

Snaga soli d.o.o. je tvrtka kojoj je primarna djelatnost haloterapija, tzv. Slana soba. Vrlo smo ponosni što se možemo pohvaliti da 1.slana soba trenutačno zapošljava 14 medicinskih radnika u stalnom radnom odnosu samo u Zagrebu.

Posjeti

Odvjetnik - Odvjetnik

Naše odvjetničko društvo primarno je specijalizirano za područja trgovačkog prava, naplate potraživanja, radnog prava, ugovornog prava, autorskog prava, akvizicija i spajanja trgovačkih društava, nekretnina, naknade štete i prava tržišnog natjecanja, JPP Ugovora, EU pravne stečevine kao i u ostalim područjima prava vezanim uz poslovanje trgovačkih društava.

Posjeti

Latica - Salon vjenčanica i cvjećarnica

Web katalog salona vjenčanica i cvjećarnice

Posjeti

M.B.B.S. d.o.o. - M.B.B.S. d.o.o.

Tvrtka je primarno usmjerena na pružanje usluga znanstvenim institucijama, istraživačkim laboratorijima na prirodoslovnim i medicinskim fakultetima i istraživačkim institutima.

Posjeti

Aurelis - Salon namještaja

Web shop salona namještaja

Posjeti

Majstor u kući - Majstor u kući, popravci

Imate kvar u kući, stanu ili poslovnom prostoru?

Posjeti

TC kontrola - Zaštita na radu

Zaštita na radu je sastavni dio organizacije rada i izvođenja radnog procesa

Posjeti