Web stranice za: Škole, učilišta i sl.

Izrada web stranica naša je primarna djelatnost kojom se bavimo već 13 godina, te smo u tom razdoblju izradili nekoliko stotina različitih web stranica.

Ovdje ćemo izdvojiti samo neke projekte koji se posebno ističu bilo svojim dizajnom, funkcionalnošću, web aplikacijom, optimiziranošću za web pretraživače i sl.

Dječji vrtić Cvrkutić - dječji vrtić

U dječjem vrtiću Cvrkutiću se ostvaruje redoviti 10-satni program, te program predškole, ranog učenja engleskog jezika i program igraonice

Posjeti

Autoškola '' Škola za cestovni promet'' - Autoškola

Na našoj web stranici očekuju Vas informacije o Autoškoli, online prijava za osposobljavanje vozača, mogućnost provjeravanja znanja iz predmeta PPSP online testiranjem, te mnoge druge informacije.
CMS za online test
CMS zanimljivost s fotogalerijom
CMS obavijesti
CMS svi tekstovi + izbornik
CMS banneri

Posjeti

IPHO, olimpijada u fizici - Olimpijada, fizika

Web stranice za olimpijadu u fizici pod organizacijom Hrvatskog Fizikalnog Društva i Sveučilišta u Zagrebu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Grada Zagreba.
CMS nad cijelim izbornikom (kreiranje kategorija, tekstova)
CMS sponzori (slanje logotipa)
CMS novosti

Posjeti

Škola za cestovni promet - Srednja škola

Škola je utemeljena 1949. godine kao Saobraćajna tehnička škola. Školske godine 2010./11. u školu je upisano 902 učenika u 34 razredna odjeljenja.
CMS novosti s fotogalerijom
Kalendar događanja s CMS-om
CMS izbornik - kreiranje novih kategorija i tekstova
Lozinkom zaštićena komunikacija profesor - učenici, obavijesti

Posjeti

Razredna nastava - Radni materijali

Popularne i posjećene stranice s radnim matirijaliima za osnovnu školu. CMS za samostalan unos i materijala i kategorija. Pomoć u učenju - preuzimanje i tisak tekstova, ispita, testova.

Posjeti