Web shop

Već je neko vrijeme u svijetu internet trgovina ili popularno zvani web shop izuzetno popularan način trgovine. Razlog tomu su dostupnost proizvoda, kupovina "iz naslonjača", brojne akcije i pogodnosti. Tvrtke pak ne trebaju plaćati visoke cijene najma prostora, prodavače, režije,… dakle zarada je znatno viša.

U Hrvatskoj je do nedavno trgovina putem interneta bila relativno neraširen i nepoznat pojam, ljudi su bili skeptični prema kartičnom poslovanju. Srećom, i tu se svijest građana poprilično proširila i sada web shopovi zauzimaju sve veće mjesto nad ovim dijelom interneta.

Već niz godina, gotovo od samog početka bavljenja izradom web stranica, bavimo se naprednim programiranjem web stranica od čega je najrašireniji oblik web shop. Tako smo razvili – po našem mišljenju temeljenom na iskustvu i prikupljanju povratnih informacija od kupaca – sustav koji najjednostavnije a najobuhvatnije pruža informacije o proizvodima, te ih na lak i jednostavan način ubacuje u košarice. Naravno, pazili smo i na preglednost košarice i mijenjanje njenog sadržaja. Sve se odvija na ajax tehnologiji, dakle promjene su odmah vidljive i zbrojene, bez nepotrebnog osvježavanja stranice i čekanja na ponovno očitavanje. Sve to kako bismo stvorili prepoznatljiv i, čak i informatički nepismenim kupcima, najprivlačniji sustav interet prodaje.

I na vas kao administratore smo mislili! Administracija je naravno u potpunosti na hrvatskom jeziku i posložena i organizirana upravo prema vašim potrebama! Sve je pregledno, brzo i dostupno. Nema nepotrebnih izbornika, skrivenog sadržaja, engleskog jezika...

Pogledajte neke od web shopova koje smo izradili, uvjerite se u kvalitetu izrade i preglednost!

Zašto naš web shop, a ne neki od gotovih open-source programa?

Sigurnost i kasnija financijska isplatljivost

AdminX CMS sustav je zaštićen od neovlaštenog pristupa naprednim sustavom zaštite putem korisničkog imena i lozinke, te skrivenim URL-om. Lozinke nisu pohranjene u bazi podataka kao kod većine CMS sustava (koji zbog toga postaju 'ranjivi' na hackerske napade) već su kriptirane i zapisane na serveru u zaštićenim direktorijima kojima nije moguć pristup putem weba.

Open-source (otvoreni kod) znači da su kodovi - odnosno programska pozadina tih aplikacija - vidljivi i dostupni svima, a mogu se i instalirati na bezbroj računala diljem svijeta. Upravo su zato ti programi laka i omiljena meta hackera. Opetovano popravljanje "rušenih" stranica, postavljanje obrisanog sadržaja ili - još gore ali nažalost nimalo rjeđe - plaćanje ucjenjivačima koji bi snimljen sadržaj vaših provaljenih stranica ponovno postavili na server... Sve to dovodi do višestruko skuplje konačnice.

Izmjene i dogradnje

S obzirom da svaki nama poznati open-source, tj. dostupan i besplatni servis za upravljanje sadržajem ima svoje module koji jesu takvi kakvi jesu, često vlasnici stranica građenih na njima nemaju mogućnost za najjednostavnije promjene u dizajnu ili promjene nad mogućnostima svog CMS-a, kao ni za razne dogradnje! Svaki naš CMS kreiran je za svakog klijenta posebno, potpuno slijedeći njegove potrebe, s mogućnošću dogradnje prema njegovim željama.

Optimiziranost, položaj na Googleu

Također, još se nismo susreli s open-source programima koji stvaraju optimizirane web stranice, što je preveliki minus u odnosu na one s optimizacijom. U našem web shopu svaki je artikl, čak i onaj naknadno unešeni, optimiziran za pretražnike po njegovom nazivu i opisu. To znači da pri pretraživanju internetskih tražilica poput Googlea, vaši artikli imaju maksimalnu dispoziciju biti na najvišim rezultatima.

Pogledajte neke od web shopova koje smo izradili, uvjerite se u kvalitetu izrade i preglednost!