Ostale web stranice

Internet je vodeći medij i najjeftiniji način prezentacije i oglašavanja Vaše djelatnosti ili usluga, no da bi to zaista i postao potrebne su vam dobro osmišljene, ugodno dizajnirane i prije svega dobro raspoređeni elementi web stranica koji "sami vode" i usmjeravaju posjetitelje.

  • Ne kupujte mačka u vreći!
  • Kod nas možete, bez ikakve obaveze s vaše strane, naručiti dizajn.
  • Pogledajte što kupujete!
  • Neka i vaša web stranica odiše profesionalnošću poput vaših usluga!

Izrada web stranica

Naša je primarna djelatnost izrada web stranica, stoga je iza nas bogato iskustvo u izradi najrazličitijih web stranica: od jednostavnih sa svega nekoliko fotografija i linkova, preko zahtjevnih web portala s CMS sustavom (eng. content management system, sustav upravljavanja sadržajem, sustav kojim svaki korisnik lako mijenja i dodaje novi sadržaj web stranica bez potrebe za skupim softwareom i znanjem izrade web stranica i programiranjem), pa sve do specijaliziranih poslovnih web aplikacija.

Internet stranice izrađujemo tako da se svaka što jednostavnije nakanadno nadograđuje CMS sustavom. Predviđamo razvoj i kasnije potrebe vaših web stranica, štedimo vaš novac.

O kvaliteti izrade web stranica najbolje govori naše dugogodišnje iskustvo, nekoliko stotina izrađenih web stranica, portala i web aplikacija.

Neke naše dosadašnje radovi detaljnije na stranici 'izradili smo')