Izrada web stranica

Prepustite nam izradu vaših web stranica od idejnog projekta, preko grafičkog rješenja, programiranja CMS sustava,... sve do smještaja web stranica na internetu (web hosting). Opustite se i uživajte u poslovnom uspjehu!

Svaku izradu web stranica možemo podijeliti u nekoliko faza:

1. Idejni projekt

Na osnovu vaše ideje o budućim web stranicama i detaljne analize područja vašeg poslovanja za vas pripremamo idejni projekt istih, s razradom rasporeda grafičkih elemenata, te eventaulnom pripremom za buduću bazu podataka u kojoj će biti smjeteni svi podaci vaših web stranica

2. Grafičko rješenje

Slijedi najzanimljivija, a ujedno i najteža faza izrade web stranica, jer pokušavamo "pogoditi" vaš novi virtaulni web identitet izradom dizajna prema vašim ukusima i prema vašem dosadašnjem offline identitetu.

3. Programiranje

Web stranice još nisu fukcionalne jer slijedi faza programiranja koja može biti jednostavna (kao npr. prilikom izrade Info web stranica), ali može biti i jako koplicirana ako se radi o velikim web shop sustavima, news portalima i sl.

4. Testiranje

Naravno, kad sve ovo gore navedeno prođemo, trebamo provjeriti da li sve to i funkcionira. Uklanjaju je eventualni nedostaci, ispravljaju sitne pogrške, provjerava se izgled na svim modernim web preglednicima. Kad sva testiranja prođu ok, može se pristupiti aktiviranju web stranica

5. Smještaj web stranica (web hosting)

Za svoje klijente osiguravamo smještaj web stranica na na našim serverima, no to nije uvjet. Možemo ih smjestiti na bilo koji odgovarajući web server.