Brojač posjetitelja

Izrada web stranica i postavljanja istih na internet tek je prvi korak prema željenom ciju: što većem broju posjetitelja, te je stoga jako je važno pratiti razne statističke podatke kako biste utvrdili od kuda vam stižu posjetitelji, kako su vas pronašli i sl.. Analizom tih podataka može se otkriti što još trebate popraviti kako bi vaše web stranice još povećale posjećenost.

Omogućujemo vam postavljanje malog, jednostavnog brojača sa statistikom na vaše web stranice. Brojač je potpuno besplatan i jednostavan za unos na stranice i može ga postaviti svatko s barem malo osnovnog znanja o web dizajnu ( komadić kôda brojača trebate postaviti u HTML kôd vaših stranica na mjesto na kojem želite da se brojač prikazuje). Našim klijentima mi ga na zahtjev postavljamo bez naknade.

Brojač nije samo "brojač" već ima im i uključenu statistiku. Izradili smo želeći na što jednostavniji i pristupačniji način omogućiti klijentima pregled podataka. Obuhvatili smo one statistike koje smo iz iskustva spoznali kao najtraženije (gradovi, ključne riječi, s kojih stranica,..).

Pogledajte primjer (kliknite na brojeve):

Prijavite se za izradu besplatnog brojača

beplatan brojač posjetiteljaPostavite besplatan brojač posjetitelja na svoje web stranice u samo nekoliko trenutaka. Odaberite dizajn brojača, upiše vašu e-mail adresu i adresu (URL) web stranica, te kliknite "prijavi se". Na e-mail adresu primit ćete kratak komadić kôda kojeg trebate staviti u HTML kôd vaših stranica na mjesto na kojem želite da se brojač prikazuje.

Kod postavite na sve stranice koje želite pratiti (ne samo na 'index').

Vaša e-mail adresa:
URL vaših web stranica:
Sigurnosni kod:
 
Upišite sigurnosni kod:
  
Izaberite izgled brojača: